DJI Phantom Vision 2 Review

Van harte welkom bij deze recensie van de DJI Phantom 2 Vision. DJI is een van de meest populaire fabrikanten van quadcopters op de markt en altijd op zoek naar creatieve manieren om hun drone modellen te verbeteren. In dit artikel zullen we het over de DJI Phantom 2 Vision quadcopter hebben, met geïntegreerde FPV camcorder. Het is een multifunctioneel, lichtgewicht apparaat met geïntegreerde camera en en verbetering van het traditionele Phantom 2 Vision drone model.

 

phantom 2 met controler

 

De beste onder de beste quadcopters vandaag op de markt, dat is de Phantom 2 Vision van DJI. Het is veel meer dan een speeltje, het is eerder een fantasie machine, vol plezier en geavanceerde functies, zoals de gemakkelijk te hanteren Naza-M Flight Controller (vluchtcontrole systeem), de LED verlichting, de speciale opeenvolging van de start procedure, de wifi extender of wifi versterker, de geavanceerde GPS functie en ga zo maar door. Dit model wordt aanbevolen om te fotograferen, filmen, vliegen, of als cadeau te geven aan vrienden en familieleden. Als je het geld hebt, is deze drone een must buy item, een quadcopter die je echt graag wilt hebben.

De Phantom 2 Vision heeft alle functies die je fijn vond in de oorspronkelijke Phantom quadcopter modellen van DJI. Echter, is het nu aangevuld met veel nieuwe functies die je enthousiast zullen maken. Blijf deze recensie lezen van de DJI Phantom 2 Vision om meer te weten over deze bijzondere quadcopter.

DJI Phantom 2 Vision – specificaties

 • Merk: DJI
 • Afmetingen: 14,6×8,3×13,2 inches (37x21x33,5 cm)
 • Modelnummer: CP.PT.000049
 • Gewicht: 7 pd (3,175 kg)
 • Viegtijd: tot 25 minuten
 • Camera inbegrepen? Ja (ingebouwde 14 megapixel camera)
 • Vliegsnelheid: 15 m/s
 • Vluchtcontrole: via mobiele apparaat
 • Aanbevolen ervaring: gevorderde gebruikers
 • Batterij: 1 lithium-ion batterij (meegeleverd)
 • Speciale Eigenschappen: intelligente oriëntatie controle of geavanceerde GPS technologie

 

Met de pas geïntroduceerde functies is de DJI Phantom FPV Quadcopter met gemak de beste quadcopter op de huidige markt. Deze beoordeelde geheel nieuw Phantom 2 Vision model biedt een langere vliegtijd, tot maximaal 25 minuten, met een volle accu. Het maakt gebruik van een 5200 mAh lithium-polymeer batterij die wordt geleverd met een ingebouwde intelligente systeem die de hoeveelheid lading van de batterij aangeeft. De DJI Phantom 2 Vision quadcopter is echt een super quadcopter, een reus en veel meer dan een stuk speelgoed. Volg onze DJI Phantom 2 Vision recensie om meer nuttige feiten te ontdekken.

DJI Phantom 2 Vision – de ingebouwde camera

De camera van de DJI Phantom 2 Vision is een van de belangrijke componenten van deze Phantom met gimbal (cardanische ophanging) quadcopter. In tegenstelling tot andere DJI Phantom versies waar een GoPro Camera kan worden gemonteerd, is de camera in dit model ingebouwd. Je hoeft de camera niet individueel te configureren en ook geen zorgen te maken over de correcte werking. Het is een 14 megapixel (MP) camera die 1080p full HD foto’s en video’s levert die naar de Micro SD kaart kunnen worden overgezet. De DJI Phantom FPV (First-Person-View) kan beelden streamen via de wifi.

De camera zelf zit op een anti-vibratie platform, voorzien van een 1-assige stabilisatie, waardoor de gebruiker trillingvrije foto’s en video’s kan opnemen. De live video feed heeft ook geen last van wind interferentie. Dit zijn enkele nuttige feiten van de beoordeelde Phantom 2 Vision.

Vliegervaring

De vliegervaring van de drone is een van de belangrijkste kenmerken van de Phantom 2 Vision. Er wordt in deze dagen veel technologische vooruitgang geboekt in de wereld. Recentelijk ontwikkelde DJI een gratis Vision mobiele applicatie voor Android en iOS apparaten die compatibel is met de DJI Phantom 2 Vision quadcopter drone. Deze applicatie dient om de camera hoek op afstand te regelen tijdens de vlucht.

De firma DJI introduceerde ook een camera tilt motor (om de camera te laten kantelen) zodat de gebruiker video’s en foto’s kan maken vanuit verschillende invalshoeken. Dit is een belangrijke functie die we graag willen onderstrepen in deze recensie van de DJI Phantom 2 Vision.

 

Visioin 2

Ingebouwde wifi versterker

De beoordeelde DJI Phantom 2 Vision quadcopter met wifi verbinding is niet echt iets nieuw. Maar bij de DJI Phantom 2 Vision quadcopter met geïntegreerde FPV camcorder is de wifi versterker echter ingebouwd. Hiermee kan deze quadcopter de live feed video streaming uitzenden en ontvangen tot een afstand van 300 m.

In vergelijking met de oudere versies is ook het vliegbereik hiermee verbeterd. Met de wifi versterker is ook de vliegafstand tot 300 meter uitgegroeid, veel meer dan voorheen.

Je quadcopter bijhouden

Afhankelijk van het gebied waar je vliegt was het, met de eerdere DJI Phantom 2 Vision modellen echt moeilijk om de sporen van de drone te blijven volgen als het eenmaal in de lucht was. Dit probleem heb je gelukkig niet meer met de nieuwe DJI Phantom 2 Vision quadcopter. DJI heeft een radar vliegtuig locator (opzoeker) bedacht om de drone te volgen vanaf de mobiele applicatie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je drone verliest als het uit het oog vliegt. Dit is een speciale functie in de Phantom 2 Vision drone die je zelden ziet in andere traditionele quadcopters.

Conclusie

De DJI Phantom 2 Vision is bedoeld voor serieuze vliegers die nog niet veel ervaring hebben met quadcopters. Het wordt niet aanbevolen voor kinderen, tenzij ze zeer slim zijn en in staat om een krachtige drone als deze te besturen. Ben je jonger dan 14 jaar, dan kun je beter vliegen onder toezicht van een volwassen. De beoordeelde Phantom 2 Vision quadcopter is ideaal om van een plezierige vliegervaring te genieten en voor de opname van luchtfoto’s en video’s. Het kan ook worden gebruikt om professionele beeldmateriaal te produceren, maar je moet eerst goed naar de FAA regels kijken over hoe je een drone mag gebruiken voor commerciële doeleinden. In ieder geval, heel erg bedankt voor het lezen van deze recensie van de DJI Phantom 2 Vision quadcopter.