Over deze website

Hoi mensen! Laat ik maar met de deur in huis vallen. Mijn naam is Johny Butsers en ik ben een blogger van 30jaar. Techniek en schrijven zijn werkelijk mijn leven en passie! Dat begon al van toen ik nog een kleine jongen was, en ik kan er maar niet genoeg van krijgen.

Alles wat ik over de jaren heen opgestoken heb, dat wil ik graag met anderen delen. Zo kan ik de mensen wat helpen, nietwaar? Het maakt niet uit of het nu over een computer, tablet of drone  gaat, ik heb het allemaal wel eens gezien. En als er iets is dat een stekker heeft en waarvan een review moet komen, laat dan maar aan mij over, Johny fikst gewoon alles.

Sommige mensen vragen me wel eens: “Johny, waarom heb jij geen vriendin?” Eerlijk gezegd, mensen, daar zou ik gewoon geen tijd voor hebben. En, tussen ons gezegd en gezwegen, ik heb hier op kantoor al een hele harem van gadgets staan. Als ik een vrouw of een vriendin had gehad, dan had die dat waarschijnlijk niet kunnen appreciëren dat ik de hele tijd met die snufjes aan het spelen ben.

dit ben ik

 

Wil jij met mij contact komen om wat voor reden dan ook dan kun jij mij bereiken op

  • 0624886215
  • info@quasi-mundo.nl

Groeten

Johny